fbpx
joi, mai 2, 2024
spot_img

VIDEO: Bărbat căzut pe stradă, jefuit de un tânăr

Citește Și

- Reclamă -
Un bărbat care căzuse la marginea trotuarului, pe o stradă din București, a fost jefuit de un tânăr. Fapta a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Hoțul a fost prins în scurt timp. 

În imagini se observă cum tânărul îi ia banii bărbatului care era aproape inconștient și care prezenta răni în urma căderii.

Un echipaj al Jandarmeriei i-a acordat victimei primul ajutor, apoi, pe baza informațiilor primite de la martori, au plecat în căutarea tânărului.

- Reclamă -

Hoțul a fost prins la câteva străzi distanță, într-o mașină.

Individul de 20 de ani și-a recunoscut fapta. Acesta are antecedente și s-a ales cu un nou dosar penal.

„Pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei, jandarmii au observat un bărbat cu răni sângerânde zăcând pe marginea trotuarului. Era aproape inconștient. Colegii noștri s-au apropiat de el și i-au acordat primul ajutor până la sosirea ambulanței, care fusese deja solicitată.

- Reclamă -

Între timp, incidentul a adunat mai mulți curioși care le-au oferit jandarmilor informații noi. Bărbatul rănit fusese jefuit de un tânăr, care a profitat de starea de inconștiență a victimei, luându-i banii. Jandarmii au plecat în căutarea acestuia. La câteva străzi depărtare, au observat într-o mașină un tânăr care corespundea descrierilor primite. L-au oprit și legitimat, iar, în urma controlului, au fost găsiți banii pe care tânărul a recunoscut că îi furase de la bărbatul rănit. S-a dovedit, în urma verificărilor, că tânărul de 20 de ani era cunoscut cu activitati infractionale.

Bărbatul rănit a fost condus la spital, pentru îngrijiri medicale, iar tânărul la secția de Poliție, pentru un nou dosar penal”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Române.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut