fbpx
sâmbătă, mai 25, 2024
spot_img

PSD Prahova: PNL a mituit ploieștenii cu vin și cozonaci

Citește Și

- Reclamă -

PSD Prahova a publicat două fotografii cu sticle de vin și cozonaci, alături de pliante cu doctorul Bogdan Nica, candidatul PNL pentru primăria Ploiești, pachete despre care spune că au fost date ploieștenilor ca mită în apropierea Sărbătorilor Pascale.

Totodată, în postare, PSD adresează întrebări șefilor PNL Prahova și PNL Ploiești, dar și lui Bogdan Nica, cu privire la proveniența fondurilor pentru pachetele distribuite.

Redăm mai jos integral postarea PSD Prahova:

Organizația PSD Prahova se declară consternată de mita electorală dată, în aceste zile, locuitorilor din Ploiești, de către liderii filialei PNL Prahova și PNL Ploiești!

- Reclamă -

Într-o ultimă încercare de a câștiga puțin capital electoral, Iulian Dumitrescu, președintele cercetat penal al PNL Prahova și șef suspendat din funcție al CJ Prahova, împreună cu Roberta Anastase, președintele PNL Ploiești și candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Ploiești, Bogdan Nica, se folosesc de apropierea Sărbătorilor Pascale pentru a da pachete cu cozonac și vin drept mită electorală în Ploiești!

Pe această cale, atragem public atenția asupra acestei mituiri a electoratului și adresăm public trei întrebări președintelui PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, președintelui PNL Ploiești, Roberta Anastase, cât și candidatului PNL la Primăria Ploiești, Bogdan Nica:

  1. Care este sursa fondurilor din care au fost achiziționate aceste 10.000 de pachete?
  2. PNL Prahova sau vreuna dintre cele trei persoane enumerate anterior pot prezenta dovada achiziționării legale a acestor bunuri?
  3. Conducerea centrală a PNL este de acord cu astfel de practici de mituire a electoratului?

PSD Prahova face apel la ploieșteni și la prahoveni să nu se lase cumpărați de această grupare condusă de infractorul Iulian Dumitrescu. Votul alegătorilor nu poate fi cumpărat, iar acest lucru trebuie să fie înțeles și de către Iulian Dumitrescu și camarila sa.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...