fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Muncitorul care ar fi provocat o explozie la ECO BURN și-a amenințat soția că se va sinucide

Citește Și

- Reclamă -

Un angajat al societății ECO BURN, care administrează incineratorul, se pare că s-ar fi sinucis în interiorul halei provocând o explozie. Bărbatul ar avea probleme de sănătate și în plus trăia o dramă familială, iar în trecut a mai avut alte tentative de suicid.

Conform directorului parcului industrial unde se află incineratorul de deșeuri medicale, muncitorul de la ECO BURN a intrat pe poartă societății în cursul nopții, la ora 02.10, așa cum este consemnat în condica de prezență. Bărbatul și-a justificat prezența la acea oră târizie, invocând faptul că vrea să-și lase bicileta la sediu, pentru că urma să plece în cursă la Iași cu șoferul Iulian S.

- Reclamă -

La zece minute după ce muncitorul a intrat în hală, portarul susține că s-a văzut o flacără și apoi s-a auzit o explozie puternică urmată de incendiu.

Printre angajații de la ECO BURN se vorbește că bărbatul bănuit că a provocat explozia avea probleme serioase de sănătate, în plus se afla într-un situație tensionată cu soția sa. Femeia se pare că este plecată de la domiciliu împreună cu copilul celor doi. În urmă cu o săptămână, bărbatul și-ar fi contactat telefonic soția pe care a ameințat-o că, dacă nu-i aduce copilul acasă, se va sinucide. În trecut omul ar mai fi avut tentative de suicid.

Bărbatul ar fi pătruns în interiorul halei printr-o intrare improvizată pentru că pe ușa principală lacătele au fost găsite intacte, însă bicileta omului a fost găsită sprijinită de peretele clădirii.

- Reclamă -

La acest moment nici poliția și nici pompierii nu pot intra în clădirea cuprinsă de flăcări pentru că, în urma exploziei, tavanul este parțial prăbușit.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut