fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Un român a atacat cu un cutter un spaniol, la Paris. Și-au disputat aceeași bicicletă self-service

Citește Și

- Reclamă -

Un român aflat în stare de ebrietate a rănit cu un cutter în zona gâtului un turist spaniel. Cei doi au intrat într-o dispută pentru folosirea unei biciclete self-service la Paris, a scris sâmbătă realitatea.net citând Le Figaro.

Turistul spaniol a fost transportat la spital, dar viaţa sa nu este în pericol. El se afla împreună cu prietena lui la un amplasament pentru sistemul parizian de biciclete self-service de pe strada Rivoli.

- Reclamă -

„A existat o neînţelegere. Se pare că acuzatul şi turistul spaniol au dorit să ia aceeaşi bicicletă. Tensiunea a crescut şi bărbatul a scos un cutter cu care l-a lovit pe turistul spaniol la nivelul gâtului”, a precizat sursa citată.

Mai mulţi trecători au intervenit pentru imobilizarea agresorului până la sosirea poliţiei. Acesta din urmă, un român aflat în stare avansată de ebrietate, a fost reţinut şi Parchetul din Paris a deschis un dosar pentru tentativă de omor.

 

- Reclamă -

Imagine cu caracter ilustrativ, realitatea.net.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Căutarea Google a primit o actualizare – Partea 1

Google a revoluționat căutarea vizuală, introducând o funcționalitate inovatoare care permite utilizatorilor să pună întrebări folosind videoclipuri. Aceasta le...
Sari la conținut