fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Un irlandez a spart sediul Parlamentului noaptea, susținând că l-a confundat cu hotelul în care se cazase

Citește Și

- Reclamă -

Un irlandez venit de la o petrecere a spart sediul Parlamentului duminică noapte, 26 decembrie, susținând ulterior că l-a confundat cu hotelul în care era cazat, transmite g4media.ro. 

Potrivit sursei citate, bărbatul a sărit gardul instituției și a spart un geam.

- Reclamă -

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe cetățeanul irlandez: „Bărbatul a fost reținut.
Cercetările sunt continuate de Secția 17 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violarea sediului profesional și distrugere.”, a transmis Poliția Capitalei.

Se paree că acesta era în stare de ebrietate și a fost prins de jandarmi, apoi preluat de polițiștii Secției 17 din București.

„În dimineața de 27.12.2021, în jurul orei 04.00, jandarmii ce asigură paza interioară a Palatului Parlamentului au sesizat Secția 17 Poliție, cu privire la faptul că au depistat, în interior, un cetățean, aflat în stare de ebrietate.

- Reclamă -

Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam și ar fi pătruns în clădire.

Bărbatul a fost condus la Secția 17 Poliție. Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.”, a transmis Poliția într-un comunicat.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut