Un irlandez venit de la o petrecere a spart sediul Parlamentului duminică noapte, 26 decembrie, susținând ulterior că l-a confundat cu hotelul în care era cazat, transmite g4media.ro. 

Potrivit sursei citate, bărbatul a sărit gardul instituției și a spart un geam.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe cetățeanul irlandez: “Bărbatul a fost reținut.
Cercetările sunt continuate de Secția 17 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violarea sediului profesional și distrugere.”, a transmis Poliția Capitalei.

Se paree că acesta era în stare de ebrietate și a fost prins de jandarmi, apoi preluat de polițiștii Secției 17 din București.

“În dimineața de 27.12.2021, în jurul orei 04.00, jandarmii ce asigură paza interioară a Palatului Parlamentului au sesizat Secția 17 Poliție, cu privire la faptul că au depistat, în interior, un cetățean, aflat în stare de ebrietate.

Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam și ar fi pătruns în clădire.

Bărbatul a fost condus la Secția 17 Poliție. Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.”, a transmis Poliția într-un comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here