fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Facturi umflate la energie: posibile infrațiuni, în vizorul anchetatorilor. Ministrul Justiției cere investigații

Citește Și

- Reclamă -
Cătălin Predoiu, ministrul Justiției, i-a solicitat procurorului general Gabriela Scutea să investigheze „orice tip de activitate infracțională care ar putea fi desfășurată în contextul crizei energiei și a fenomenului asociat de majorare a facturilor la energie”, scrie hotnews.ro.
Ministerul Justiției a anunțat joi, 13 ianuarie, că Predoiu i-a transmis procurorului general o adresă prin care a cerut ca Ministerul Public să ia măsurile necesare „pentru a descoperi, preveni și combate eficient orice tip de activitate infracțională ce ar putea fi desfășurată în contextul crizei energiei și a fenomenului asociat de majorare a facturilor la energie”.
Conform sursei citate, sunt vizate fapte de înșelăciune, abuz în serviciu, concurență neloială, grup infracțional organizat, care „pot afecta drepturile cetățenilor a căror apărare reprezintă o datorie constituțională a Ministerului Public”.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut