fbpx
sâmbătă, mai 25, 2024
spot_img

Femeie amendată pentru că a plantat flori în grădina blocului

Citește Și

- Reclamă -

Poliția Locală a dat dovadă de exces de zel și a amendat o femeie pentru că a plantat flori în grădina blocului.

Incidentul s-a petrecut la Brașov, unde o femeie de 76 de ani a primit o amendă de 100 de lei pentru că a plantat flori în zona verde a blocului în care locuia, anunță BZB.ro.

Situaţia a fost reclamată de consilierul local Constantin Vieriu (PNL), în şedinţa de plen a deliberativului local din 25 aprilie. Pentru plantarea de flori fără respectarea prevederilor legale, femeia a fost amendată cu 100 de lei.

- Reclamă -

Primarul Braşovului, Allen Coliban, a menţionat că sancţiunea a fost aplicată în baza unei hotărâri a Consiliului Local Braşov. „Este un regulament aprobat de fosta administraţie locală. Voi cere un raport detaliat Poliţiei Locale Braşov referitor la această situaţie”, a spus primarul Braşovului.

Pe de altă parte, conform consilierilor USR și liberalul care a făcut sesizarea a încălcat legea. Aceştia au reclamat faptul că prin acest gest, Constantin Vieriu a încălcat regulile GDPR, pentru că nu a anonimizat date personale ale persoanei sancţionate, făcându-le publice.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...