fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Percheziții în Prahova. Trei bărbați au fost reținuți

Citește Și

- Reclamă -

Polițiștii de la „Transporturi” au efectuat, miercuri, percheziții în localitățile Boldești-Scăeni și Colceag, într-un dosar de furt și tăinuire în formă continuată.

Trei bărbați au fost reținuți în urma anchetei.

„La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Prahova au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară în orașul Boldești Scăieni și în comuna Colceag, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și tănuire în formă continuată. 7 persoane au fost conduse la sediul poliției în vederea audierii.

- Reclamă -

 

În fapt, persoanele bănuite de comiterea faptelor ar fi sustras în mod repetat, dintr-un depozit din municipiul Ploiești mai multe bunuri, aceștia având calitatea de angajați ai unității respective.

În urma perchezițiilor au fost depistate și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri ce provin din săvârșirea infracțiunilor, respectiv materiale de construcții, un boiler metalic, cât și o canapea.

- Reclamă -

Prejudiciul cauzat în urma activității infracționale este de aproximativ 25.000 de lei.

În urma probatoriului administrat, tot ieri, față de trei bărbați cu vârste de 51, 55 respectiv 57 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”, a transmis IPJ Prahova

Foto cu caracter ilustrativ

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

RO-ALERT: Urs semnalat în comuna Cornu

A fost transmis mesaj RO-ALERT in comuna Cornu, sat Cornu de Jos, pentru avertizarea populaţiei cu privire la prezența...
Sari la conținut