fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Cazul Raisa: Apelul făcut de tatăl fetiței către polițistul care a omorât-o

Citește Și

- Reclamă -
Tatăl Raisei, fetița de 11 ani care a fost omorâtă pe trecerea pentru pietoni de un polițist, în București, a făcut un apel ca acesta să fie de acord cu testul la detectorul de minciuni. 

Agentul a refuzat solicitarea procurorilor.

Avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis, susține că tânărul a fost sfătuit de anchetatori să nu-și dea consimțământul.

- Reclamă -

Există inclusiv suspiciuni că agentul s-ar fi uitat în telefon în timp ce se afla la volan, în condițiile în care imaginile de pe camerele de supraveghere par a scoate la iveală faptul căpolițistul nu a frânat deloc înaintea impactului.

”Încercăm să supraviețuim, să mergem mai departe, să trecem peste toată drama asta…  Ne este din ce în ce mai greu, din ce în ce mai dor, ieri s-au făcut 40 de zile.

Ne-a trimis scrisoare și în scrisoare întreba dacă ar putea să ne ajute. I-aș transmite că ar putea să ne ajute foarte, foarte mult dacă ar merge acolo unde îi propun autoritățile. Adică la detectorul de minciuni, să nu mai încurce ancheta. Chiar dacă nu-și dă acordul pentru detector, tot vinovat este!”, a spus tatăl Raisei, pentru Antena 3.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cum răspunde Bogdan Nica acuzațiilor lansate de Mihai Polițeanu

Mihai Polițeanu a anunțat în cadrul dezbaterii ziarului Incomod cu candidații la primăria Ploiești că va sesiza Agenția Națională...
Sari la conținut