fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Copil de 7 ani, atacat de un câine lăsat liber

Citește Și

- Reclamă -
Un bărbat, o femeie și un copil din Albești Paleologu au fost atacați de câinele familiei, în propria curte. 

Câinele fusese lăsat liber în gospodărie și le-a atacat pe cele două femei, de 75, respectiv 35 de ani, dar și pe copilul de 7 ani.

„La data de 13 martie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărească au fost sesizați despre faptul că la o unitate medicală din municipiul Ploiești s-au prezentat trei persoane, un bărbat în vârstă de 74 de ani, o femeie în vârstă de 35 de ani, împreună cu un minor în vârstă de 7 ani, declarând că au fost atacați în curtea casei lor, din comuna Albești Paleologu, de câinele familiei.

- Reclamă -

Din verificări a rezultat faptul că, în seara zilei de 13 martie a.c., câinele a fost lăsat liber în curtea locuinței, atacând la un moment dat membrii familiei.

La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, respectiv, dacă proprietarul câinilor a respectat prevederile OUG 55/2002, privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi, urmând a se dispune măsuri în consecință”, a transmis IPJ Prahova.

 

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

UPDATE Trafic blocat pe DN 1. Inundații la Sinaia, în urma precipitațiilor

UPDATEPotrivit Poliției Prahova, traficul este blocat complet pe DN 1, în zona inundațiilor.”Dn1 E60 Sinaia, sectorul de drum cuprins...
Sari la conținut