fbpx
miercuri, mai 1, 2024
spot_img

Adolescent fără permis, prins după ce a furat mașina părinților

Citește Și

- Reclamă -

Un minor de 16 ani a fost prins la volan sâmbătă, pe un drum din Filipeștii de Pădure. În urma verificărilor, polițiștii au aflat că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În plus, minorul le-a spus polițiștilor că luase mașina părinților fără ca aceștia să știe.

„În jurul orei 18:30, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră în comuna Filipeștii de Pădure, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Florești au depistat un autoturism la volanul căruia se afla un minor.

- Reclamă -

Cu ocazia legitimării acestuia și interogării bazelor de date, a rezultat faptul că are vârsta de 16 ani, domiciliat în comuna Filipeștii de Pădure și nu dețin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, a declarat polițiștilor faptul că autoturismul este al părinților săi, luându-l fără ca aceștia să știe.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.”, a anunțat Poliția Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Primele concluzii ale specialiștilor: care este cauza surpării străzii din Slănic

Autoritățile prahovene au ajuns la primele concluzii în privința cauzelor care au condus la surparea unei străzi din centrul...
Sari la conținut