fbpx
luni, mai 6, 2024
spot_img

O adolescentă a evadat din arestul la domiciliu în care fusese plasată pentru tâlhărie

Citește Și

- Reclamă -

O fată de 16 ani a fost trimisă în judecată în două dosare penale în decurs de mai puțin de un an, după ce a fugit de acasă deși era plasată în arest la domiciliu pentru tâlhărie, transmite Monitorul de Vrancea.

Cu o lună înainte de a fi condamnată pentru tâlhărie, în septembrie 2021, fata, din Focșani, a plecat de acasă deși era plasată în arest la domiciliu în baza unei hotărâri a Judecătoriei Focșani. Anchetatorii dețin probe video și declarația unui martor, dar și procesul verbal de control inopinat prin care susțin acuzația de evadare.

- Reclamă -

Luna aceasta, instanța a constatat „legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani privind pe inculpata” și a dispus începerea judecăţii în cel de-al doilea dosar, cel întocmit pentru evadare.

Cât despre dosarul de tâlhărie, în luna octombrie, adolescenta a fost condamnată în primă instanță la măsura educativă a asistării zilnice pe o durată de patru luni.

Victima fetei a fost un focșănean de 77 de ani, despre care un prieten al adolescentei știa că încasase pensia și avea bani. Cei cinci inculpați din dosar s-au decis să îl tâlhărească și au plănuit ca fata să îi ciocăne la ușă bătrânului sub pretextul că ar vrea să întrețină relații sexuale cu el, mai transmite sursa citată.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO EXCLUSIV – O mașină a fost luată de apă la Vâlcănești. Zeci de oameni sunt izolați

Natura s-a dezlănțuit în ziua de Paște. ISU a emis cod portocaliu de vreme severă, iar mai multe localități...
Sari la conținut