fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

UPDATE Victor Becali l-a bătut pe un bărbat pentru locul de parcare

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE

Impresarul de fotbaliști Victor Becali este cel care a fost acuzat de un bărbat că l-a bătut pentru un loc de parcare, potrivit unor surse citate de Antena 3.

- Reclamă -

Bărbatul parcase într-o zonă permisă doar riveranilor, moment în care Victor Becali i-ar fi cerut „să mute autovehiculul de pe proprietatea sa”. Cum bărbatul nu s-a conformat, impresarul l-ar fi lovit.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un bărbat din Voluntari a fost bătut sâmbătă dimineață de către un alt bărbat pentru că nu a vrut să își mute mașina din locul în care o parcase.

- Reclamă -

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov, incidentul s-a petrecut în cartierul Pipera, unde bărbatul își parcase mașina pe o alee care era prevăzută cu indicatorul „circulație închisă cu excepția riveranilor.”. Un alt bărbat i-a cerut să își mute mașina de pe proprietatea sa, iar acum acesta a refuzat, celălalt bărbat l-a lovit.

Redăm mai jos integral comunicatul Poliției Ilfov:

„La data de 20 august, în jurul orei 9:20 polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce se afla în cartierul Pipera, a fost agresat fizic, prin lovire, de către un alt bărbat.

La fața locului polițiștii au stabilit faptul că apelantul parcase autoturismul personal pe o alee ce era prevăzută cu indicator „circulație închisă cu excepția riveranilor” iar bărbatul care l-ar fi lovit, i-a solicitat să mute autovehiculul de pe proprietatea sa.

- Reclamă -

Polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Până la acest moment, apelantul nu a depus plângere prealabilă.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

FOTO Bărbat dat dispărut după 2 săptămâni de când a plecat de acasă

Un bărbat din Câmpina a fost dat dispărut la Poliție la două săptămâni după ce a plecat de acasă...
Sari la conținut