fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Prahova: craniul și osemintele unui bărbat dat dispărut, găsite într-un șuvoi de apă

Citește Și

- Reclamă -

Descoperire macabră în comuna Sângeru, unde au fost găsite un craniu și mai multe oseminte într-un șuvoi de apă, din apropierea unui drum. Lângă oseminte, polițiștii au găsit și o bicicletă și mai multe haine. Informația a fost confirmată pentru ziarul Incomod de reprezentanții Poliției Prahova.

„La data de 5 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sângeru au fost sesizați cu privire la faptul că într-o șoavă din comună există un craniu uman, ce se afla lângă o bicicletă.

- Reclamă -

În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, identificând mai multe oseminte, dar și obiecte vestimentare.”, ne-a transmis Biroul de Presă al Poliției Prahova.

În urma cercetărilor a fost identificat bărbatul ale cărui oseminte au fost descoperite. Este vorba despre un bărbat de 53 de ani, din comuna Lapoș, care fusese dat dispărut de familie pe data de 7 august.

„Din cercetările efectuate nu au fost constatate suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni contra vieții.

- Reclamă -

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă.”, a mai transmis IPJ Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

FOTO Vânătoare de ouă organizată în Prahova

Vânătoare de ouă pe domeniul Cantacuzino. Mai mulți copii, alături de părinții lor, au luat astăzi parte la eveniment.Parteneri...
Sari la conținut