fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Tânăr din Spania, sancționat de polițiști după ce a stat în cap pe un scăunel, pe o trecere de pietoni din Brașov

Citește Și

- Reclamă -
Un tânăr în vârstă de 28 de ani, cetățean spaniol, a fost identificat și sancționat de polițiști după ce în spațiul public au apărut filmări cu el stând în cap pe un scăunel, pe o trecere de pietoni din Brașov.

Fapta s-a petrecut la data de 26 octombrie, în jurul orei 11.00, când tânărul a vrut să facă spectacol în intersecția de la Patria din Brașov, pe o trecere de pietoni. Acesta a stat în cap pe un scăunel cât timp șoferii așteptau la semafor.

Ulterior, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au efectuat activități de identificare a persoanei în cauză.

- Reclamă -

Iată comunicatul transmis de reprezentanții IPJ Brașov:

În urma apariției în spațiul public a unor imagini ce reprezentau un tânăr, care efectua activități artistice stradale, respectiv a stat în cap pe un scăunel, pe o trecere pentru pietoni din mun. Brașov, în timp ce vehiculele se aflau oprite la semafor, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Brașov s-au sesisat din oficiu și au efectuat activități de identificare a persoanei în cauză, stabilindu-se ulterior că este vorba despre un tânăr, în vârstă de 28 de ani, cetățean spaniol, care a relatat faptul că se află de puțin timp în Romania și că la data apariției materialului video a desfășurat actul de echilibristică, fără a fi în cunoștință de legislația din România.
Acesteia i-au fost aduse spre cunoaștere prevederile Codului Rutier, cele ale Legii 61/1991, precum și modalitatea de efectuarea, cu respectarea condițiilor legale, a unor astfel de activități în spațiul public.
Făță de cele constate, persoana în cauză a fost sancționată contravențional conform prevederilor Legii 61/1991-R.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut