fbpx
vineri, mai 17, 2024
spot_img

În luna iubirii, selfie-urile sunt câștigătoare la AFI Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Ești gata pentru o îmbrățișare?

În perioada 14 – 24 februarie, în intervalul orar 17:00 – 19:00, simpaticul ursuleț pufos răspândește dragostea la AFI Ploiești și abia așteaptă să le ofere tuturor clienților o îmbrățișare. Pentru că este extrem de fotogenic, suntem convinși că vor fi realizate zeci de selfie-uri. Clienții care merg la info desk cu selfie-ul, plus bonul de cumpărături de minimum 250 de lei, din perioada 14-24 februarie, primesc o invitație dublă la film, la Cinema City AFI Ploiești. Poate fi o opțiune apreciată pentru o întâlnire romantică, pentru o ieșire amuzantă cu prietenii sau pentru o după-amiază cu familia. Detalii pe www.afi-ploiesti.ro.

- Reclamă -

Ținute inspiraționale și surprize pentru jumătatea ta

Știm că luna februarie vine și cu emoția căutării celui mai inspirat cadou, a ținutelor în tendințe, dar și a activităților inedite de Valentine’s Day sau Dragobete. AFI Ploiești vă oferă multe sugestii pe canalul de TikTok, dar și pe conturile de Facebook și Instagram ale centrului comercial. Urmărește-le pentru noutăți și informații utile!

Surprinde-i pe cei dragi cu AFI Gift Card

- Reclamă -

Când nu știi ce cadouri să oferi, AFI Gift Card este răspunsul. Mai ales că, începând de anul acesta, Cinema City AFI Ploiesti se află pe lista brand-urilor incluse în program, alături de alte zeci de magazine. Aflați mai multe despre toate beneficiile oferirii unui astfel de cadou pe următorul link: https://www.afi-ploiesti.ro/gift-card/.

Luna selfieurilor continuă în martie

În perioada 27 februarie – 31 martie, la AFI Ploiești va fi prezentă o nouă expoziție tematică, amuzantă, colorată, creativă. În curând, vei afla mai multe detalii. Urmărește conturile de social media ale centrului comercial.

It’s a match, în luna iubirii, cu AFI Ploiești!

- Reclamă -

#AFIPloiesti #MALLIN

Despre AFI Ploiești

Inaugurat în 2013, AFI Ploiești are o suprafaţă totală închiriabilă de 34.000 mp, disponibilă pe două nivele. Centrul comercial pune la dispoziția clienților săi numeroase branduri internaționale de fashion & accesorii, beauty, home & deco, un food court divers, dar și o zonă importantă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber.
AFI Ploiești este deținut de AFI Europe, parte din AFI Properties, alături de AFI Cotroceni, AFI Brașov și AFI City. AFI Properties este o companie lider în domeniul dezvoltării, managementului și investițiilor imobiliare, care operează în Europa Centrală și de Est.

(P)

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Atenție – Actualizarea la iOS 17.5, pozele șterse de pe iPhone-ul tău, chiar și cu mulți ani în urmă, ar putea să reapară.

Un bug neobișnuit în iOS 17.5 pare să facă ca fotografiile șterse să reapară pe iPhone-uri recent actualizate, generând...
Sari la conținut