fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Dezastru după furtună, în Prahova. Un brad de mari dimensiuni a căzut peste biserica ”Adormirea Maicii Domnului” din Câmpina

Citește Și

- Reclamă -

Zeci de copaci au fost doborâți în mai multe localități din Prahova în timpul furtunii din noaptea de joi spre vineri. La Câmpina, un brad de mari dimensiuni a căzut peste biserica ”Adormirea Maicii Domnului”.

Zona de nord a județului s-a aflat, noaptea trecută, sub avertizare de cod roșu de vreme severă, fiind emise mesaje de tip Ro-ALERT, dar după ce furtuna s-a potolit.

- Reclamă -

În urma manifestării fenomenelor meteorologice prognozate pentru județul nostru, pompierii militari prahoveni au fost solicitați (începând cu ora 02:45) să intervină pentru degajarea copacilor sau a crengilor ori porțiunilor de copaci căzute pe carosabil în 26 de cazuri, în localitățile:

FOTO: ziarulincomod.ro

 - Ziarul INCOMOD

Poiana Câmpina, Novăcești, Plaiu, Cornu de Jos, Comarnic, Vărbilău, Ploiești (str. Mărășești și B-dul București), Câmpina, Drajna de Jos, Păulești, Câmpina (DN1, Km 92), Vălenii de Munte, Dumbrăvești, Telega  și Vadu Săpat.

- Reclamă -

Cele mai multe cazuri sunt înregistrate în municipiul Câmpina, 8 cazuri din totalul de 26 precizat mai sus.

Până la ora 05.00 a fost valabilă o avertizate meteo COD PORTOCALIU de vreme severă pentru localitățile: Câmpina, Vălenii de Munte, Măneciu, Brebu, Slănic, Vărbilău, Izvoarele, Telega, Scorțeni, Gura Vitioarei, Drajna, Bănești, Poiana Câmpina, Cerașu, Starchiojd, Posești, Vâlcănești, Teișani, Aluniș, Șotrile, Bertea, Predeal-Sărari, Ștefești, Bătrâni, Cărbunești, Cosminele.

FOTO. ISU Prahova

 - Ziarul INCOMOD

IGSU a transmis mesaj RO-ALERT pentru aceste localități.

- Reclamă -

Fenomenele meteo care au fost vizate: averse torențiale de peste 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie, grindină.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cine sunt candidații pentru Primăria Ploiești și Consiliul Județean Prahova

Începând de astăzi candidaturile depuse de formațiunile politice, alianțe sau candidați independenți, rămân definitive.Conform BEJ Prahova, pentru funcția...
Sari la conținut