fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img

PNL nu are candidați în nouă localități din Prahova

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE

Mircea Roșca a revenit cu un apel și a spus că în cele 9 localități nu au candidați la funcția de primar, dar au liste de candidați la consiliile locale.

- Reclamă -

”Este o strategie proprie a Partidului Național Liberal”, a comentat Mircea Roșca subiectul, refuzând să dea mai multe detalii despre respectiva strategie.

UPDATE

După rămânerea definitivă a candidaturilor, Biroul Electoral Județean a revenit cu precizarea că PNL Prahova nu are candidați în 9 dintre localitățile din județ. La lista de localități anterioară unde PNL nu are candidat la funcția de primar, pe care o puteți vedea mai jos, se adaugă și comuna Aluniș.

- Reclamă -

Ziarul Incomod a solicitat puncte de vedere de la mai mulți lideri PNL Prahova (Dumitru Tudone, Alin Moldoveanu, Mircea Roșca), dar până la momentul publicării articolului niciunul dintre aceștia nu a răspuns.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Partidul Național Liberal (PNL) nu are candidați în opt localități din Prahova.

Este o situație fără precedent pentru PNL, care nu are candidați la primăriile din opt localități din județ.

Potrivit reprezentanților Biroului Electoral Județean Prahova, care au confirmat oficial informația pentru Ziarul Incomod, localitățile unde PNL nu are candidați la funcția de primar sunt: Călugăreni, Fântânele, Ciorani, Provița de Sus, Provița de Jos, Valea Doftanei, Olari și Sălciile.

Perioada de depunere a candidaturilor s-a încheiat, așadar situația nu se mai poate schimba, iar liberalii rămân fără candidați și practic ”predau” respectivele primării celorlalte partide, fără a încerca măcar să le câștige.

- Reclamă -

Acest lucru este de așteptat să afecteze și voturile pentru Consiliul Județean Prahova, întrucât de regulă oamenii care votează candidatul unui partid pentru funcția de primar votează același partid și pentru Consiliul Local și Consiliul Județean.

PNL Prahova a anunțat că la șefia Consiliului Județean Prahova candidează din nou Iulian Dumitrescu, președintele actualmente suspendat al CJ. Dumitrescu are interdicție să își exercite funcția, după ce a fost pus sub acuzare și plasat sub control judiciar de DNA într-un dosar de corupție. Conducerea instituției a fost preluată interimar de Dumitru Tudone, vicepreședinte CJ din partea PNL.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...