fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Un bărbat s-a prins cu cătușe de șina metroului

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat s-a prins cu cătușe de șina metroului, marți, în jurul orei 11.20, iar circulația a fost oprită până când persoana a putut fi îndepărtată, anunță Metrorex, potrivit G4Media.ro

”Personalul Metrorex a luat măsuri imediate de întrerupere a curentului din șina a 3-a și a anunțat organele abilitate pentru intervenție. La acest moment, personalul Metrorex și personalul Brigăzii de Poliție și ISU intervin pentru a extrage călătorul din calea de rulare în condiții de siguranță”, informează compania.

Circulația trenurilor a fost reorganizată și s-a circulat o perioadă circulă ”în sistem pendulă” între stațiile Eroii Revoluției – Universitate, linia 1.

- Reclamă -

”Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, precizează Metrorex.

Persoana imobilizată a fost scoasă din cale după câteva minute, iar circulația trenurilor de metrou a fost reluată de la ora 11.47.

CITEȘTE și Dosarul „10 august” a fost trimis în judecată după 5 ani. Imagini cu violențele din Piața Victoriei

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut