fbpx
joi, mai 16, 2024
spot_img

Patru case au ars luni seară în comuna prahoveană Ariceștii Rahtivani. Cauza incendiului: un foc făcut în curte

Citește Și

- Reclamă -

Patru case au fost mistuite de flăcări, luni seară, în comuna prahoveană Ariceștii Rahtivani. Pompierii au anunțat că toată nenorocirea a fost provocată de un foc făcut în curte pentru distrugerea gunoiului menajer. Au fost afectate de foc, pe lângă cele patru case, și anexe și grajduri.

Incendiul a cuprins inițial trei case pentru ca ulterior să se extindă și la o a patra gospodărie. Au intervenit  8 autospeciale de stingere, 31 de subofițeri și 2 ofițeri.

- Reclamă -

Suprafața aproximativă mistuită de flăcări este de 1000 mp, a anunțat Biroul de Presă al ISU Prahova.

Două persoane au suferit atacuri de panica, au fost asistate la fața locului, iar ulterior au refuzat transportul la spital.

”Cauza probabilă a incendiului a fost reprezentată de prezența focului deschis în spații deschise. Mai exact, s-a dat foc la anumite materiale în una dintre curți, printre acestea și deșeuri menajere, mase plastice, iar focul s-a propagat cu repeziciune la un gard din lemn, ulterior cuprinzând anexele și casele afectate”, potrivit ISU Prahova.

- Reclamă -

În ceea ce privește pagubele cauzate, au ars acoperișurile caselor, aproximativ 9 tone de cereale, 200 kg de paie, bunuri de uz casnic, dar și animale: 3 porci, 11 găini, 14 rațe, a precizat sursa citată.

FOTO: Arhivă

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Cantitatea de sare pusă în mâncare ar putea fi limitată prin lege

Cantitatea de sare pusă în mâncare ar putea fi limitată prin lege!Organizația Mondială a Sănătății a îndemnat statele...
Sari la conținut