fbpx
miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Patru case au ars luni seară în comuna prahoveană Ariceștii Rahtivani. Cauza incendiului: un foc făcut în curte

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Patru case au fost mistuite de flăcări, luni seară, în comuna prahoveană Ariceștii Rahtivani. Pompierii au anunțat că toată nenorocirea a fost provocată de un foc făcut în curte pentru distrugerea gunoiului menajer. Au fost afectate de foc, pe lângă cele patru case, și anexe și grajduri.

Incendiul a cuprins inițial trei case pentru ca ulterior să se extindă și la o a patra gospodărie. Au intervenit  8 autospeciale de stingere, 31 de subofițeri și 2 ofițeri.

- Reclamă -

Suprafața aproximativă mistuită de flăcări este de 1000 mp, a anunțat Biroul de Presă al ISU Prahova.

Două persoane au suferit atacuri de panica, au fost asistate la fața locului, iar ulterior au refuzat transportul la spital.

”Cauza probabilă a incendiului a fost reprezentată de prezența focului deschis în spații deschise. Mai exact, s-a dat foc la anumite materiale în una dintre curți, printre acestea și deșeuri menajere, mase plastice, iar focul s-a propagat cu repeziciune la un gard din lemn, ulterior cuprinzând anexele și casele afectate”, potrivit ISU Prahova.

- Reclamă -

În ceea ce privește pagubele cauzate, au ars acoperișurile caselor, aproximativ 9 tone de cereale, 200 kg de paie, bunuri de uz casnic, dar și animale: 3 porci, 11 găini, 14 rațe, a precizat sursa citată.

FOTO: Arhivă

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img