fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img

Deși PNL a lăsat Ploieștiul fără apă caldă, dă vina pe primar în campanie

Citește Și

- Reclamă -

Ipocrizie din partea Partidului Național Liberal (PNL) care, deși a lăsat Ploieștiul fără apă caldă, transformă incidentul într-o temă de campanie și dă vina pe primarul în funcție, Andrei Volosevici.

Candidatul PNL la primăria Ploiești, doctorul Bogdan Nica, spune într-o postare pe facebook că ”primarul ZERO a reușit performanța de a lăsat Ploieștiul fără apă caldă”:

”Chiar dacă Primarul ZERO a reușit ”performanța” de a lăsa Ploieștiul fără apă caldă mai bine de două luni, timp în care a inventat vinovați, termoficarea ar trebui să fie o prioritate pentru viitorul primar al Ploieștiului.”, a scris Bogdan Nica pe facebook, mesaj care ulterior a fost redistribuit de pagina PNL Ploiești.

- Reclamă -

În continuarea postării, Nica a venit cu o serie de promisiuni electorale pe tema apei calde.

PNL încearcă acum o manipulare a electoratului, în speranța că oamenii au uitat că cei care i-au lăsat fără apă caldă trei luni, nu două, sunt chiar ei.

Pe data de 1 august 2022, în Ploiești s-a oprit apa caldă. În cele trei luni, a devenit din ce în ce mai clar că, prin intermediul Consiliul Județean Prahova, condus de liberalul Iulian Dumitrescu, ploieștenii erau sabotați.

- Reclamă -

Reamintim: VIDEO: În timp ce ploieștenii se spală la lighean, turbina de apă caldă stă sub cheia Consiliului Județean

Oamenii au ieșit în stradă și, la acel moment, au protestat în fața Consiliului Județean Prahova, instituție pe care o acuzau că a lăsat orașul fără apă caldă. Copii, bunici, oameni cu dizabilități, 50.000 de ploieșteni racordați la sistemul de termoficare, cu toții s-au spălat timp de trei luni la lighean și încă de atunci PNL dădea vina pe primar.

Ploieștenii ies din nou în stradă. O săptămână de proteste pentru apă caldă și căldură

Dar ”cheia” de la CET era la Consiliul Județean Prahova și când, în sfârșit, PNL și-a dat seama că nu mai poate continua cu bătaia de joc la adresa oamenilor, a predat centrala de la Brazi primăriei Ploiești, care o înființat o societate, Termo Ploiești, care să administreze serviciul de termoficare.

- Reclamă -

Momentul adoptării hotărârii respective de către Consiliul Local Ploiești a fost unul penibil pentru aleșii locali PNL. Gheorghe Sîrbu, dar și viceprimarul Daniel Nicodim, au luat cuvântul pentru a mulțumi Consiliului Județean Prahova și președintelui Iulian Dumitrescu…

Manipularea începuse încă de atunci, pare-se, și continuă și în ziua de astăzi când, candidatul PNL, Bogdan Nica, dă vina pe primar pentru faptul că ploieștenii au stat trei luni fără apă caldă.

”Alegătorul are memoria scurtă”- Sugativa de bani publici e bucuroasă, votantul vrea multă pomană și puțină apă caldă

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...