fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024
spot_img

Protecția Consumatorului a câștigat procesul cu Tymbark. Sucuri de 250.000 de euro confiscate

Citește Și

- Reclamă -

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorului – Regiunea Sud – Muntenia a câștigat în instanță procesul cu producătorul de băuturi răcoritoare Tymbark.

În urmă cu mai bine de un an, comisarii OPC descopereau în curtea producătorului din Vălenii de Munte, o cantitate impresionantă de sucuri, care se afla expusă direct în soare.

Comisarii OPC au aplicat o amendă de 30.000 de lei și au oprit de la comercializare sucuri în valoare de 250.000 de euro.

- Reclamă -

Comunicat de presă :

”Ca urmare a controlului desfășurat de CJPC Prahova în data de 17.08.2022 la operatorul economic SC Maspex România SRL-Vălenii de Munte (producător al sucurilor Tymbark), s-a constatat că în curtea acestuia se afla depozitată în aer liber, sub acțiunea directă a razelor soarelui, o cantitate însemnată de băuturi racoritoare (sucuri), nerespectându-se astfel condițiile de păstrare și depozitare stabilite chiar de către operatorul economic. Prin urmare, instituția noastră a aplicat o sancțiune contravențională reprezentând amendă în valoare de 30 000 lei, dispunând totodată măsura de oprire definitivă de la comercializare și retragere din circuitul consumului uman a cantității de 698 940 litri sucuri, în valoarea de aproximativ 250 000 euro.

Ca urmare a contestației depusă de operatorul economic la instanța de judecată, Judecătoria Vălenii de Munte și Tribunalul Prahova au respins definitiv acțiunea acestuia , sancțiunea aplicată și măsura dispusă fiind executorii.” – au transmis reprezentanții Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului – Regiunea Sud- Muntenia.

 - Ziarul INCOMOD
 - Ziarul INCOMOD
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Cum scăpăm de durerile de spate

În timpurile actuale, durerile de spate sunt din ce în mai comune. Fie pentru că stăm toată ziua la...
Sari la conținut