fbpx
duminică, mai 5, 2024
spot_img

Numire surpriză la DIICOT Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Gheorghe Graure, fostul prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, a ajuns procuror la Direcţia de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Serviciul Teritorial Ploiești.

Gheorghe Graure a ajuns în atenția presei în vara acestui an, în urma unei decizii controversate. Acesta a refuzat să-l trimită în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pe Sorin Stanciu, recidivistul care a violat o fetiță în vârstă de 11 ani din Provița de Sus.

- Reclamă -

Graure a considerat atunci că principalul suspect al violului nu reprezenta neapărat un pericol public și a decis să ia ca măsură preventivă doar controlul judiciar. A revenit însă asupra acestei decizii, probabil și după ce atât presa locală cât și cea centrală a mediatizat cazul fetiței, și a decis să solicite arestarea violatorului.

Acum Stanciu și-a primit pedeapsa, fiind condamnat de Judecătoria Câmpina la 20 de ani de închisoare. Cazul fetiței violate de la Provița de Sus a fost printre ultimele dosare pe care le-a instrumentat Graure în calitate de prim procuror la Câmpina. Acesta a lucrat din august și până în prezent în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

În data de 11 noiembrie Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat numirea procurorului câmpinean la Direcţia de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism pe o perioadă de trei ani.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO EXCLUSIV – O mașină a fost luată de apă la Vâlcănești. Zeci de oameni sunt izolați

Natura s-a dezlănțuit în ziua de Paște. ISU a emis cod portocaliu de vreme severă, iar mai multe localități...
Sari la conținut