fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Un tânăr din Ploiești a dat mașina firmei la cămătari

Citește Și

- Reclamă -

Miercuri seară, în jurul orei 21.45, la sediul Secţiei de Poliţie nr. 2 Ploiești s-a prezentat administratorul unei societăți comerciale care a reclamat faptul că un angajat refuza să restituie autovehiculul firmei.

În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că respectivul angajat (un ploieștean de 27 de ani) avea ca atribuţii de serviciu distribuirea de produse alimentare pe raza judeţului Prahova – cu autoutilitara în cauză – şi încasarea banilor. Conform înţelegerii dintre angajat şi angajator, acesta aducea maşina la firmă a doua zi dimineaţă, împreună cu încasările din ziua precedentă, ceea ce nu s-a întâmplat şi ieri dimineaţă. Din acest motiv, administratorul s-a deplasat la domiciliul acestuia, unde, din discuţiile purtate cu tatăl lui, a aflat că angajatul său nu mai avea nici banii proveniţi din încasări, pentru că îi cheltuise, şi nici maşina firmei, deoarece aceatsa se afla la un cămătar din Sinaia.

- Reclamă -

Având în vedere aceste fapte, angajatorul a formulat o plângere penală împotriva tânărului în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut