Miercuri seară, în jurul orei 21.45, la sediul Secţiei de Poliţie nr. 2 Ploiești s-a prezentat administratorul unei societăți comerciale care a reclamat faptul că un angajat refuza să restituie autovehiculul firmei.

În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că respectivul angajat (un ploieștean de 27 de ani) avea ca atribuţii de serviciu distribuirea de produse alimentare pe raza judeţului Prahova – cu autoutilitara în cauză – şi încasarea banilor. Conform înţelegerii dintre angajat şi angajator, acesta aducea maşina la firmă a doua zi dimineaţă, împreună cu încasările din ziua precedentă, ceea ce nu s-a întâmplat şi ieri dimineaţă. Din acest motiv, administratorul s-a deplasat la domiciliul acestuia, unde, din discuţiile purtate cu tatăl lui, a aflat că angajatul său nu mai avea nici banii proveniţi din încasări, pentru că îi cheltuise, şi nici maşina firmei, deoarece aceatsa se afla la un cămătar din Sinaia.

Având în vedere aceste fapte, angajatorul a formulat o plângere penală împotriva tânărului în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here