fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Știrile săptămânii 30 noiembrie – 6 decembrie

Citește Și

- Reclamă -

Ziarul Incomod vă prezintă cele mai importante evenimente de săptămâna aceasta, pe care le puteți reciti accesând link-urile de mai jos. Știrile sunt reluate în ordine cronologică, începând cu data de 30 noiembrie.

Luni, s-a împlinit o lună de la tragedia din 30 noiembrie, de la clubul Colectiv din Capitală. 60 de oameni și-au pierdut viața în urma tragediei. Însă, drama nu a rămas fără ecou – în ultima lună s-au schimbat mai multe lucruri în toată țara, dar și în Prahova. Vezi aici ce urmări a avut tragedia de la Colectiv în Prahova!

- Reclamă -

Localitatea Băicoi organizează o licitație pentru achiziționarea de camere de supraveghere care ar urma să fie montate în oraș.Surse din administrația locală a orașului Băicoi au declarat pentru ziarul Incomod faptul că în cărți s-ar afla deja câștigătorul licitației pentru camerele de supraveghere. Aceleași surse susțin că licitația nu a avut loc încă, iar câștigătorul a fost deja anunțat. Vezi aici despre ce firmă este vorba!

Marți, de 1 Decembrie, ploieștenii s-au călcat în picioare, la propriu, pentru a prinde un balon, în Parcul Mihai Viteazul din municipiu. Vezi aici video și detalii!

Mii de ploieșteni au fost prezenți la parada de 1 Decembrie – vezi galerie foto și video!

- Reclamă -

Un reporter al ziarului Incomod și-a spus părerea despre sărbătorirea Zilei Naționale a României. Citește aici opinia acestuia!

Miercuri, interlopul Nicolae Gălățeanu, zis Rașpa, în vârstă de 30 de ani, a apărut într-o filmare postată pe o rețea de socializare în care aruncă mai multe teancuri de dolari pe o masă, lăudându-se cu suma imensă de bani pe care o deține. Vezi aici video și află cine este Rașpa!

Consilierii locali au fost convocați de urgență într-o ședință operativă care a avut ca scop găsirea unei soluții pentru problema lipsei luminilor ornamentale de sărbători. Cum a decurs ședința, recitiți aici!

Gheorghe Sîrbu, liderul consilierilor PNL cere demisia viceprimarului cu atribuții de primar, Iulian Teodorescu, pe care îl consideră vinovat de lipsa iluminatului ornamental din Ploiești. Ce mai spune Sârbu despre Teodorescu, citește aici!

- Reclamă -

Localnicii din satul Corlătești, comuna Berceni, sunt revoltați de faptul că apa de la robinet este infestată. În urma unei analize pe care aceștia au cerut-o la un laborator (FOTO) s-a constatat că bacteriile coliforme depășesc concentrația maximă admisă. Vezi detalii despre rezultatul analizei la apa din Corlătești!

Numele Poliției Locale Ploiești, inscripționat în ecusoanele de pe pulovere este scris greșit. Mai exact, în loc de Ploiești, pe ecusoane apare ”Ploiesți”, fiind vorba de o greșeală de tipărire. Vezi aici cât au costat ecusoanele inscripționate greșit!

Surprize în dosarul lui Romeo Nicolae, fostul vicepreședinte al ANAF, urmărit penal pentru luare de mită într-un dosar instrumentat de procurorii DNA Ploiești. Printre martorii din această cauză se numără și Emanuel Saghel, ofițerul BCCO, arestat și el tot pentru fapte de corupție. Detalii despre acest dosar – aici!

Societatea de Gospodărire Urbană Ploieşti (SGU) a refuzat miercuri să mai închirieze stadionul „Ilie Oană” către RGL Oil (firmă reprezentată de omul de afaceri Lucian Rădulescu), pentru disputarea meciurilor echipei de fotbal Petrolul, cum s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute. Motivul îl puteți aici!

Joi, consilierul local independent Radu Socoleanu i-a cerut public demisia viceprimarului cu atribuții de primar, Iulian Teodorescu, pentru a doua oară. Socoleanu consideră că Ploieștiul este un oraș plin de probleme, care ar putea ajunge chiar în insolvență și nu mai poate continua cu actuala conducere. Declarația lui Socoleanu o puteți reciti aici!

Victor Ponta, fostul premier al României, a fost joi dimineață la sediul Direcției Naționale Anticorupție din Ploiești, unde a fost audiat în calitate de martor într-un dosar în care vizat este Sebastian Ghiță. Vezi aici ce a declarat Ponta la intrare în sediul DNA!

Citește și care este legătura dintre fostul premier Victor Ponta și dosarul lui Sebastian Ghiță, acuzat că a plătit alegătorii din Republica Moldova la alegerile din 2014.

Partidul Național Liberal cere Consiliului Local Ploiești ca Iulian Teodorescu să nu mai fie viceprimar! PNL a depus joi un proiect de hotărâre în acest sens, propunerea urmând să fie discutată la următoarea ședință de Consiliu Local. Citește aici de ce vrea PNL demiterea lui Iulian Teodorescu!

Vineri dimineață au apărut primele imagini cu instalațiile de sărbători montate în Ploiești. Vezi aici ce soluție de compromis a găsit administrația publică locală!

Un cititor al ziarului nostru, ne-a transmis o situație incredibilă în fața căreia a fost pus chiar de banca cu care colaborează de ani de zile. BCR i-a pierdut clientului „din greșeală” suma de 3.000 lei! Povestea detaliată o puteți citi aici!

Primăria are luminițe de sărbători, Ploieștiul nu! Fotografia care a înfuriat ploieștenii – aici!

Vineri seară, mai mulți elevi ai unui liceu din Breaza au fost transportați la Spitalul de Boli Infecțioase din Ploiești după ce au consumat alimentele distribuite în școli în cadrul programului „Lapte și corn”. Detalii aici!

Un  bărbat periculos, dat în urmărire generală, a fost prins vineri noapte de polițiștii locali pe strada Pielari din Ploiești! De unde fugise bărbatul, aflați aici!

Sâmbătă, tramvaiul 101 a circulat din nou – numai că în cadrul probelor au fost descoperite mai multe probleme încă nerezolvate: șinele nu erau curățate corespunzător, iar roțile scoteau scântei la contactul cu liniile. Vezi aici video! 

Directorul TCE, Cristian Iancovici, spune însă că probleme nu sunt grave și că se încearcă reluarea circulației cu tramvaiele până la finalul anului – vezi aici declarația acestuia!

La probe au participat mai mulți aleși locali care nu s-au arătat tocmai deranjați de confortul scăzut din tramvai. Vorbim de aceleași tramvaie vechi, care au fost revopsite, iar pe timpul probei s-a observat că reabilitarea liniilor de tramvai nu a înlăturat vechile probleme: zgâlțâitul pasagerilor în mers și un zgomot crescut. Declarația unui consilier local pe care nu îl deranjează disconfortul din tramvai – aici!

Vă prezentăm o galerie foto cu tramvaiele revopsite, care  vor fi puse în circulație!

Sâmbătă seară, un șofer a provocat un accident de circulație în Ploiești, apoi a fugit de la fața locului. Vezi aici detalii și galerie foto!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

RO-ALERT: Urs semnalat în comuna Cornu

A fost transmis mesaj RO-ALERT in comuna Cornu, sat Cornu de Jos, pentru avertizarea populaţiei cu privire la prezența...
Sari la conținut