fbpx
joi, mai 2, 2024
spot_img

Secretara lui Bădescu, aflată sub CONTROL JUDICIAR, surprinsă la Primăria Ploieşti deşi NU are voie

Citește Și

- Reclamă -

oana - Ziarul INCOMODOana Iacob, secretara Primăriei Ploieşti pusă sub control judiciar, a fost surprinsă la biroul din cadrul instituţiei cu toate că, potrivit unui comunicat DNA, nu are voie să comunice direct sau indirect cu persoane considerate martori în dosar.

Procurorii DNA-Serviciul Teritorial Ploiești au dispus măsura controlului judiciar față de Oana Cristina Iacob, secretar al municipiului Ploiești, și Iulia Alina Alexandru, director executiv la Direcția administrație publică, juridic-contencios, achiziții publice, contracte din cadrul Primăriei Ploiești.

- Reclamă -

Ele au fost puse sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave având ca rezultat obținerea pentru altul a unui folos necuvenit, în dosarul în care primarul din Ploiești, Iulian Bădescu, a fost arestat pentru corupție.

Potrivit unui comunicat al DNA, pe timpul cât se află sub control judiciar, Oana Cristina Iacob și Iulia Alina Alexandru trebuie să respecte următoarele obligații: să se prezinte la DNA-Serviciul Teritorial Ploiești, ori de câte ori sunt chemate; să informeze DNA cu privire la schimbarea locuinței; să se prezinte la Poliția Municipiului Ploiești, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori sunt chemate; să nu părăsească teritoriul României, decât cu încuviințarea prealabilă a procurorilor de caz; să nu se apropie de Iulian Bădescu, una de cealaltă și de alte persoane distinct nominalizate și nici să nu comunice cu aceștia direct sau indirect, pe nicio cale.

Sursa: www.ph-online.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut