fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Transporturi ilegale de brazi și cetină, depistate de polițiștii prahoveni

Citește Și

- Reclamă -

La data de 10.12.2015, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene – D.N.1A, în timp ce efectuau serviciul de control al traficului rutier, pe strada Berceni în orașul Vălenii de Munte, au oprit pentru control un autoturism, care circula în direcţia DN 1A – strada Ecaterina Varga, transportând 26 pomi de crăciun specia brad, pentru care conducătorul auto nu deținea documente de proveniență și de transport.

În cauză, a fost luată măsura sancționării contravenționale a conducătorului de autovehicul cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, precum și măsura dării în custodie a celor 26 pomi de crăciun specia brad în vederea confiscării.

- Reclamă -

Totodată, s-a dispus măsura ridicării autovehiculului în vederea confiscării.

 

La data de 09.12.2015, în jurul orei 18.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cerașu au depistat în trafic o autoutilitară, care transporta cetină de brad .

- Reclamă -

A fost identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat din municipiul București. Acesta transporta 300 de kg de cetină rășinoase. Din cercetări, s-a stabilit că cetina a fost cumpărată și încărcată de la domiciliul unui bărbat din comuna Cerașu.

Față de conducătorul auto s-a luat măsura sancționării contravenționale, iar cantitatea de 300 kg. de cetină a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Vălenii de Munte.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Elevi care participau la o olimpiadă națională au ajuns la spital după ce au mâncat la un restaurant

Mai mulți elevi care participau la Olimpiada Națională de Istorie au ajuns la spital după ce au mâncat la...
Sari la conținut