fbpx
miercuri, mai 1, 2024
spot_img

Trei tinere s-au ales cu dosar penal pentru cerșetorie

Citește Și

- Reclamă -

cersetor - Ziarul INCOMODLa data de 31.01.2015, polițiști din cadrul Sectiei 1 Politie Ploiești, în timp ce executau serviciul de patrulare în zona Halelor Centrale, din municipiul Ploieşti, pe str. G.ral Vasile Milea, au depistat o tânără în vârsta de 19 ani care, folosindu-se de prezența unui copil minor, apela la mila trecătorilor, solicitând diverse sume de bani.

Aceasta a fost condusă la sediul Secţiei nr. 1 Poliţie, unde i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosire a unui minor în scopul cerşetoriei.

- Reclamă -

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie.

La data de 01.02.2015, polițiști din cadrul aceleiași secții au depistat pe str. Emile Zolla o tânără în vârsta de 29 ani, care, folosindu-se de prezența fiicei sale în vârstă de 9 ani, apela la mila trecătorilor cărora le solicita diverse sume de bani.

Aceasta a fost condusă la sediul Secţiei nr. 1 Poliţie, unde i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosire a unui minor în scop de cerşetorie.

- Reclamă -

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie, în timp ce patrulau în zona centrală din municipiul Ploieşti, la intersecția străzilor I.L.Caragiale cu Vlad Țepeș, au depistat o tânără în vârsta de 23 ani, care, fiind însoțită de 2 minori, de 7 ani și respectiv 6 ani, apela la mila trecătorilor, solicitând diverse sume de bani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosire a unui minor în scop de cerşetorie, cercetările urmând a fi continuate de polițiști din cadrul Secţiei nr. 1 Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Primele concluzii ale specialiștilor: care este cauza surpării străzii din Slănic

Autoritățile prahovene au ajuns la primele concluzii în privința cauzelor care au condus la surparea unei străzi din centrul...
Sari la conținut