fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

UN MINOR DIN PRAHOVA A FUGIT DE ACASĂ SĂ SE PLIMBE PE FALEZA DE LA CONSTANŢA

Citește Și

- Reclamă -

copil dat disparut - Ziarul INCOMODUn băiat de 16 ani a fost dat dispărut vineri, după ce ar fi plecat de acasă şi nu s-ar fi mai întors. Părinţii au reclamat fuga minorului, care a fost găsit a doua zi. Băiatul a povestit că a fost până la Constanţa, pentru a se plimba pe faleză.

Părinţii minorului au reclamat la Secţia 3 Rurală Blejoi că băiatul lor, în vârstă de 16 ani, din Târgşoru Vechi, a plecat de acasă vineri şi nu s-a mai întors. Sâmbătă, un poliţist l-a identificat pe copil în staţia CFR Ploieşti-Sud. Potrivit unor apropiaţi, acesta le-ar fi declarat poliţiştilor din Târgşoru Vechi că le-ar fi spus părinţilor că pleacă de acasă până la Ploieşti. Minorul s-a suit în tren, a mers la Bucureşti şi de aici a plecat la Constanţa, unde s-ar fi plimbat pe faleză. Din fericire, băiatul nu a fost victima niciunei infracţiuni, însă a reuşit să-şi sperie părinţii şi să alerteze echipajele de poliţie.

- Reclamă -

Sursa: www.observatorulph.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut