fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Unde este în Ploiești casa care se vinde cu peste un milion de euro

Citește Și

- Reclamă -

În Ploiești, în zona Bulevardul Castanilor, se vinde un imobil pretabil pentru hotel, sediu de firmă, restaurant, sau diferite obiecte de activitate. Prețul de vânzare este de 1.200.000 de euro negociabil. Anunțul a apărut pe un site specializat.
Imobilul este construit în anul 1998, având fundație de beton armat, stâlpi, grinzi și centură din beton, pereți din cărămidă, placă de beton pe fiecare nivel, acoperiș din tablă, tencuit pe interior și izolație termică cu polistiren de 10 cm pe exterior.
Compartimentare: Demisol ( 230 mp) compus din 1 cameră open space, 4 camere, 2 grupuri sanitare. Parter (230 mp) compus din 1 cameră open space (100 mp), 3 camere+ 2 gr sanitare si 2 holuri. Etaj ( 230 mp) compus din living open space, bucătărie, 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare, hol, terasa 70 mp.
Etaj 2 compus din living, 3 dormitoare, 2 grupuri sanitare, balcon și hol. Mansarda înălțată open space (230 mp) open space.
Terenul este in suprafata de 538 mp, cu o deschidere de 14 m, construcția având amprenta de 230 mp, suprafața utila de 1100 mp, suprafața construita de 1300 mp.
Dotari și finisaje: gard de beton și fier forjat în partea din față, ușă intrare PVC, tâmplărie PVC cu geamuri termopan, marmură, gresie, faianță, parchet laminat, 2 centrale termice pe gaz, vopsea lavabilă, uși interioare lemn, etc.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut