fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Scandal cu pietre între romii din comuna Sângeru!

Citește Și

- Reclamă -

Zile grele pentru polițiștii din Sângeru, care sunt nevoiți să supravegheze cu atenție câțiva cetățeni de etnie romă din comună!

Doi bărbați au ajuns la răzbunări și amenințări, după ce s-au luat la ceartă pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Cearta a pornit acasă la o cunoștință comună de-a celor doi, unde aceștia jucau remi, din cauza unui conflict mai vechi. Acolo, bărbații s-au certat și s-au îmbrâncit, unul dintre ei plecând după spre casă. Odată ajuns acasă, s-a trezit că cel cu care se certase îi arunca cu bolovani în locuință, distrugându-i ușile și ferestrele. Incidentul s-a petrecut pe 17 ianuarie, în jurul orei 19.00, fiind sesizat printr-un apel la 112. Polițiștii au ajuns la fața locului și au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

- Reclamă -

Potrivit surselor nostre, cei doi bărbați se numesc Gabriel Ciulin zis Prințu și Oiță Roman zis Edu. Acesta din urmă, supărat că ar fi primit o lovitură din partea primului și nu putea face nimic de unul singur, a mers peste el acasă, împreună cu câteva rude și a încercat să se răzbune aruncând cu bolovani în uși și în ferestre.

Aceleași surse susțin că incidentul este pe departe de a lua sfârșit, ținând cont că romii se amenință în continuare unul pe celălalt, iar polițiștii supraveghează cu atenție acest caz pentru a nu se transforma într-un conflict de amploare.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut