fbpx
miercuri, aprilie 17, 2024
spot_img

Scandal cu pietre între romii din comuna Sângeru!

Citește Și

- Reclamă -

Zile grele pentru polițiștii din Sângeru, care sunt nevoiți să supravegheze cu atenție câțiva cetățeni de etnie romă din comună!

Doi bărbați au ajuns la răzbunări și amenințări, după ce s-au luat la ceartă pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Cearta a pornit acasă la o cunoștință comună de-a celor doi, unde aceștia jucau remi, din cauza unui conflict mai vechi. Acolo, bărbații s-au certat și s-au îmbrâncit, unul dintre ei plecând după spre casă. Odată ajuns acasă, s-a trezit că cel cu care se certase îi arunca cu bolovani în locuință, distrugându-i ușile și ferestrele. Incidentul s-a petrecut pe 17 ianuarie, în jurul orei 19.00, fiind sesizat printr-un apel la 112. Polițiștii au ajuns la fața locului și au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

- Reclamă -

Potrivit surselor nostre, cei doi bărbați se numesc Gabriel Ciulin zis Prințu și Oiță Roman zis Edu. Acesta din urmă, supărat că ar fi primit o lovitură din partea primului și nu putea face nimic de unul singur, a mers peste el acasă, împreună cu câteva rude și a încercat să se răzbune aruncând cu bolovani în uși și în ferestre.

Aceleași surse susțin că incidentul este pe departe de a lua sfârșit, ținând cont că romii se amenință în continuare unul pe celălalt, iar polițiștii supraveghează cu atenție acest caz pentru a nu se transforma într-un conflict de amploare.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

”Am depus plângere penală la secție, iar a doua zi polițistul de caz m-a violat”

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală (video la finalul articolului).Mărturii...
Sari la conținut