fbpx
sâmbătă, mai 25, 2024
spot_img

FOTO-DOCUMENT Angajații TCE intră în grevă. Când opresc transportul

Citește Și

- Reclamă -

Angajații operatorului public de transport în comun, TCE, intră în grevă de avertisment.

Potrivit unui document intrat în posesia redacției noastre, unul dintre cele două sindicate din cadrul TCE (cel condus de Ion Mișcă) a notificat Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova că timp de două zile angajații vor face grevă de avertisment.

”Deoarece la ultimele ședințe de negociere nu am mai fost convocați și s-au luat hotărâri fără acordul Sindicatului Transportatorilor din Ploiești (…) vă informăm că începând cu data de 30.04, pe o perioadă de două zile, respectiv 30.04-01.05 vom demara grevă de avertisment câte 2 ore, între orele 8-10 și 13-15, deoarece nu a fost aprobată nicio revendicare solicitată și depusă”, se arată în documentul pe care îl puteți vedea la finalul articolului integral.

- Reclamă -

Contactat de reporterii Incomod, Ion Mișcă, liderul sindicatului și semnatarul documentului, a precizat că marți și miercuri săptămâna viitoare, în respectivele intervale orare, salariații TCE din sindicatul său, dar posibil și unii din celălal sindicat, vor opri lucrul și, automat, nu vor mai efectua cursele de transport public în comun din Ploiești.

Ziarul Incomod a realizat astăzi un talk show cu un angajat TCE care a lansat acuzații fără precedent la adresa conducerii societății, dar și a sindicatului reprezentativ, condus de Sebastian Suditu.

A făcut acuzații cu privire la șpăgi, angajări pe pile, condiții grele de muncă, salarii mici, dar și despre cum conducerea TCE se implică în sindicate, deși acest lucru este ilegal.

- Reclamă -

Citește detalii și urmărește ediția de talk show aici:

VIDEO Un angajat TCE rupe tăcerea: ”Directorul se implică în sindicat. Se dau șpăgi și se angajează rude”

Documentul în care ITM este sesizat cu privire la greva de la TCE:

grevă la tce
grevă la tce
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...