fbpx
miercuri, mai 1, 2024
spot_img

De ce a fost schimbat șeful de la DIPI („doi și-un sfert”)

Citește Și

- Reclamă -

Petre Tobă, Ministrul Afacerilor Interne (foto), a explicat astăzi că dorește „un suflu nou” pentru Departamentul de Informații și Protecție Internă (DIPI), care să contribuie mai mult la realizarea obiectivelor prioritare ale MAI și, în acest context, a considerat oportună schimbarea șefului de la „doi și-un sfert”.

„La DIPI am finalizat evaluarea, cum am făcut şi evaluarea la Jandarmeria Română. Am considerat oportună înlocuirea comenzii. Am cerut acest lucru pentru că doresc o conducere nouă, un suflu nou, doresc ca şi DIPI să contribuie mai mult la realizarea obiectivelor prioritare ale Ministerului Afacerilor Interne. (…) Obiectivul meu este şi cel asumat de programul de guvernare – creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului. Când este un obiectiv prioritar al Guvernului, când este un obiectiv prioritar al MAI înţeleg ca toate armele să îl înţeleagă ca pe un obiectiv prioritar al lor şi să dispună măsurile în consecinţă. Totodată, am cerut să îşi facă şi propriile evaluări, pentru că sunt lucruri care trebuie clarificate şi îmbunătăţite la nivelul DIPI”, a afirmat Petre Tobă, joi, la finalul şedinţei de evaluare a activităţii Jandarmeriei Române pe anul 2015, la care a participat.

Rareş Văduva a fost numit în funcţia de secretar de stat la Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, printr-o decizie a premierului Dacian Cioloş, publicată miercuri în Monitorul Oficial.

- Reclamă -

Tot în Monitorul Oficial, au fost publicate miercuri şi deciziile privind eliberarea lui Nicolae Gheorghe şi a lui Nelu Zămică din funcţia de secretar de stat şi, respectiv, de subsecretar de stat, deţinute de cei doi în cadrul aceluiaşi Departament al MAI.

Sursa: www.stiripesurse.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

RO-ALERT: Urs semnalat în comuna Cornu

A fost transmis mesaj RO-ALERT in comuna Cornu, sat Cornu de Jos, pentru avertizarea populaţiei cu privire la prezența...
Sari la conținut