fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Primarul face apel la ploieșteni cu privire la albia pârâului Dâmbu. FOTO

Citește Și

- Reclamă -

Săptămâna trecută, Societatea de Gospodărire Urbană Ploiești a igienizat albia pârâului Dâmbu. Cu toate acestea, astfel de acțiuni au loc periodic, dar gunoaiele reapar mereu în zonă, cel mai probabil fiind aruncate acolo de diverse persoane. Primarul interimar al Ploieștiului, Cristian Ganea, a mers ieri la fața locului pentru a verifica situația și, totodată, a transmis un apel ploieștenilor ca, pe viitor, când văd persoane care aruncă diverse obiecte în Dâmbu să sune la Poliția Locală Ploiești.

„Având în vedere dispoziţia pe care am dat-o, de începere a curăţeniei pe pârâul Dâmbu, încă din 15 februarie, azi, am organizat vizita de lucru la faţa locului şi am convocat S.G.U, R.A.S.P., Rosal, dar şi Poliţia Locală pentru verificarea stadiului execuţiei. Practic, în teren, alături de mine, au fost: Mihai Păun (S.G.U), Vasile Ionescu (R.A.S.P.), Nicolae Zidaru (Rosal) şi Carmen Gheorghe (Poliţia Locală). Lucrurile par să se îndrepte într-o direcţie bună, dar mai avem de lucru!
Fac apel la cetăţeni să anunţe Poliţia Locală la numărul de telefon 0244. 954, ori de câte ori observă persoane rău voitoare care aruncă gunoaie în albia pârâului. Am încredere că ne putem baza şi pe implicarea, în acest sens, a poliţiştilor locali voluntari!”, a transmis Cristian Ganea.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cum răspunde Bogdan Nica acuzațiilor lansate de Mihai Polițeanu

Mihai Polițeanu a anunțat în cadrul dezbaterii ziarului Incomod cu candidații la primăria Ploiești că va sesiza Agenția Națională...
Sari la conținut