fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Un bărbat a vrut să păcălească o femeie în vârstă, dar aceasta a anunțat poliția

Citește Și

- Reclamă -

Un dâmbovițean de 37 de ani a fost prins de polițiștii de la Secția nr. 2 Ploiești imediat după ce a încercat să păcălească o femeie în vârstă de 76 de ani. Bărbatul i-a spus femeii că fiica sa care este plecată în străinătate i-a trimis o sumă de bani, dar pentru a putea să o ridice trebuie să plătească un comision bancar de 3.000 lei.

Vezi în comunicatul de presă de mai jos cum și-a dat seama femeia că bărbatul vrea să o înșele:

În ziua de 10.03.2015, în jurul orei 14.30, dispeceratul Secţiei de Poliție nr. 2 Ploiești a fost sesizat telefonic de către o femeie în vârstă de 76 de ani cu privire la faptul că un bărbat necunoscut, care conducea un autoturism înmatriculat în alt stat, a încercat să o înşele cu suma de 3.000 lei, prin metoda primirii de bani de la o rudă aflată în străinătate.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat și oprit în trafic autoturismul în cauză, iar șoferul a fost identificat ca fiind un dâmbovițean în vârstă de 37 de ani, din oraşul Răcari. Din cercetări a rezultat că acesta ar fi cel care ar fi abordat-o pe femeie și i-a comunicat că fiica sa i-ar fi trimis din străinătate o sumă de bani şi pentru a intra în posesia ei, ar fi trebuit să achite un comision bancar de 3.000 lei.
Din fericire, înainte de a da curs cererii bărbatului, a sunat-o pe fiica sa, care a negat faptul că i-ar fi trimis vreo sumă de bani, moment în care bătrâna a realizat că era victima unei înşelăciuni.
În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar cercetările sunt continuate pentru lămurirea cu exactitate a situației de fapt.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut