fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Unul din evadații de la Secția 19, suspectat de implicare într-unul din cele mai mari jafuri din România!

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat care a evadat din Secția 19 Poliție din Capitală, prins în urmă cu câteva zile de polițiști, este suspectat că a participat în anul 2011 la unul dintre cele mai mari jafuri din România.

Pe 6 martie 2016, Tulli Marius Renato și Costel Grosu, arestați preventiv pentru furt și infracțiuni informatice, au evadat din arestul Secției 19 Poliție, fiind prinși după câteva zile.

- Reclamă -

Ulterior, anchetatorii au descoperit că Tulli Marius Renato a fost implicat într-un jaf petrecut în anul 2011 pe A1, când mai mulți indivizi cu cagule pe față au oprit o mașină în care se aflau angajații unui magazin de bijuterii și, sub amenințarea unui pistol, i-au obligat să le dea 22 kg de aur.

Tulli Marius Renato și un alt complice, Orlando Constantin Cușcă, vor fi duși marți în fața unui magistrat de la Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă, ancheta în acest caz fiind efectuată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, la data de 9 august 2011, Tulli Renato Marius și Constantin Orlando Cușcă i-au ajutat pe Simion Chirilă Ip Rustem, Ioniță Florian Alberto și alte persoane neidentificate până în prezent, toți mascați (prin acoperirea feței cu cagule), să deposedeze două persoane de 22 kg bijuterii din aur, cu o valoare de aproximativ 2.400.000 lei, în zona km 83 al autostrăzii A1 București — Pitești, prin amenințare cu un pistol și exercitare de violențe.

- Reclamă -

Simion Chirilă Ip Rustem și Ioniță Florian Alberto au reușit să oprească mașina în care se aflau bijuteriile folosind un baston reflectorizant, similar celui utilizat de organele de poliție.

Tulli Renato Marius și Constantin Orlando Cușcă au avut rolul de a urmări mașina în care se aflau bijuteriile și apoi au pus un autoturism la dispoziția autorilor faptei.

Pe 4 martie 2014, Simion Chirilă Ip Rustem a fost condamnat definitiv la 6 ani și 8 luni închisoare, iar Ioniță Florian Alberto este arestat preventiv începând cu data de 22 ianuarie 2016.

Cercetările penale au fost efectuate de către lucrătorii de poliție din cadrul IGPR — Direcția de Investigații Criminale și IPJ Argeș — Serviciul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut