fbpx
joi, mai 2, 2024
spot_img

Subvenții de peste 1,2 milioane lei, în luna martie, pentru partidele politice

Citește Și

- Reclamă -

Potrivit unui comunicat transmis de Autoritatea Electorală Prmanentă (AEP), valoarea totală a subvențiilor acordate de la bugetul de stat partidelor politice în luna martie a fost de 1.226.476,53 lei.

Cea mai mare parte a subvenției rezultate în urma aplicării algoritmului de calcul prevăzut la art. 24 din normele metodologice de aplicare a Legii nr. 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale a fost acordată Partidului Național Liberal (532.044,16 lei).

- Reclamă -

„Acordarea subvenţiei lunare de la bugetul de stat Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat, determinată potrivit algoritmului de repartizare a subvenţiei prevăzut în Normele metodologicede aplicare a Legii nr. 334/2006, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 10/2016, a fost suspendată prin Decizia Preşedintelui AEP nr. 4 din 19.01.2016 şi va fi păstrată în sumă de mandat potrivit prevederilor art. 24 alin. (5) din Legea nr. 334/2006, republicată”, se arată în comunicatul transmis de AEP.

subventii_partide - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Oamenii sunt evacuați la Slănic chiar înainte de Paște. Craterul care pune în pericol blocurile se adâncește văzând cu ochii

Noi evacuări în orașul care se surpă. Prefectul din Prahova cere și mai multor oameni să plece din case...
Sari la conținut