fbpx
luni, aprilie 29, 2024
spot_img

Dosar penal pentru trei șoferi din Prahova prinși băuți la volan

Citește Și

- Reclamă -

Trei șoferi din Prahova s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși de polițiști circulând sub influența băuturilor alcoolice. Primul șofer, cu o alcoolemie de 1,13 Mg/L a fost depistat de polițiștii din Câmpina, cel de-al doilea, șoferul unui buldoexcavator a avut o alcoolemie de 0,63 Mg/L și a fost oprit pentru control de polițiștii din Boldești Scăieni, iar pentru cel de-al treilea, oprit de polițiștii din Ciorani, aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 21.03.2016, în jurul orei 15.00, polițiști din Câmpina – Biroul Rutier, în timp ce acţionau pe strada Petrolistului au oprit pentru control un autoturism, al cărui conducător auto emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoarea de 1,13 Mg/L alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la Spitalul Municipal Câmpina unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge.

Tot ieri, în jurul orei 10, polițiști din cadrul Poliţiei Boldeşti Scăeni, în timp ce acționau pe DN1A, la km.93+200 m, au oprit pentru control un buldoexcavator, care circula în direcţia Ploieşti – Braşov.

Întrucât conducatorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea 0.63 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Judeţean de Urgenţe Ploieşti, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge.

În jurul orei 18:45, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Ciorani – Postul de poliție Colceag au oprit pentru control un autoturism al cărui conducător auto emana halenă alcoolică. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Mizil, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge.

Celor trei le-au fost reținute permisele de conducere și le-au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care a consumat băuturi alcoolice.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Bărbat lovit de mașină în Ploiești

Un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o stradă din Ploiești.Accidentul s-a produs în...
Sari la conținut