fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Ce avere are chestorul Viorel Dosaru, audiat astăzi la DNA Ploiești în calitate de suspect

Citește Și

- Reclamă -

Chestorul Viorel Dosaru, fostul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, a fost chemat astăzi la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a fi audiat în calitate de suspect în dosarul „Papici”.

Vezi aici imagini video și foto cu Viorel Dosaru la sediul DNA Ploiești!

- Reclamă -

La începutul acestui an, chestorul Viorel Dosaru a plecat de la conducerea Poliției Prahova pentru un post de subsecretar de stat în cadrul Ministerului de Interne. La începutul lunii martie, însă, Viorel Dosaru a cerut să iasă la pensie și a fost eliberat din funcție.

Potrivit ultimei declarații de avere, depusă pe data de 15 mai 2015, Viorel Dosaru nu a adunat averi incredibile. Acesta are împreună cu soția, consilierul județean Iuliana Dosaru, un teren intravilan în Ploiești, în suprafață de 302 mp, pe care l-a cumpărat. Încă unul în județ, în suprafață de 768 mp și unul la Măgurele, de asemenea cumpărat, cu o suprafață de 672 mp.

Are un apartament în Ploiești, de 73,65 mp, cumpărat în anul 1991 și și-a construit o casă în 2005, cu suprafața de 109 mp.

- Reclamă -

A făcut un leasing pentru a-și cumpăra o Skoda Octavia Elegance 1,9 TDI, fabricată în 2007 și a cumpărat și un Audi A4, an de fabricație 2005.

Are, însă, un credit la Banca Transilvania, de 40.000 euro.

În 2015, a declarat un venit net de 81.014 lei pentru funcția de inspector șef IPJ Prahova, iar soția sa 16.572 lei net, salariu de la Direcția Județeană de Întreținere a Drumurilor, unde era director adjunct. Soția sa, Iuliana Dosaru, a primit salariu în acel an și de la Electrica, unde era inginer, 8.905 lei net. În plus, cei doi au declarat venituri suplimentare, după cum urmează: chestorul Viorel Dosaaru încă 352 lei de la Consiliul Județean Prahova, iar soția sa 9.432 lei de la CJ Prahova, 3.384 lei de la Societatea de Gospodărire Urbană Ploiești, unde era membru AGA, 1.408 lei, membru AGA la SC Industrial Parc Brazi și încă 1.408 lei, membru AGA la Parcul Industrial Bărcănești.

Toate aceste venituri cumulate înseamnă că familia Dosaru a avut în medie, lunar, 10.206 lei, venit net.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

O fetiță de 4 ani și bunica ei au murit după ce au mâncat pește de Florii

O fetiță de 4 ani și bunica ei au murit după ce au consumat pește la masa de Florii,...
Sari la conținut