fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Profeție cutremurătoare! Iată ce se va întâmpla cu corupții din România în 2030-PAMFLET

Citește Și

- Reclamă -

Un profet indian, rudă, se pare, cu o verișoară de-a treia de-a gurului Bivolaru, face profeții incredibile și îngrozitoare care-i vizează pe corupții din România. Aceste profeții au ca plecare anul 2030 când se pare că fenomenul corupției va dispărea total din țara noastră.

”Iar în anul 2030, în țara prin care Dunărea se varsă în mare, nici picior de corupt nu se va mai afla. Dar pentru ca DNA-ul să aibă ce mai ancheta, ADN-urile unor mari corupți vor fi prelevate pentru ca mai apoi aceștia să fie clonați de fiecare dată când va fi nevoie ca lumea să n u uite că în lume există corupți. Clonele lor, după ce vor fi reținute și mai apoi arestate preventiv, vor fi duse în muzeul corupției unde nostalgicii, dar și cei mai tineri pot vedea ce a fost corupția și ce a făcut ea”, se arată în profeția profetului.

- Reclamă -

Această profeție a început deja să agite spiritele printre cei cu probleme în justiție, mai mulți dintre aceștia rugându-și avocații să interzică autorităților să le ia material genetic.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un avion de linie scos din uz va deveni restaurant

Un avion de pasageri vechi va fi transformat în restaurant, în cadrul unui proiect de amenajare a unui muzeu...
Sari la conținut