fbpx
luni, aprilie 29, 2024
spot_img

Senatorul Daniel Savu și-a dat demisia din PSD pentru a candida la Primăria Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Numărul candidaților independenți la Primăria Ploiești s-a mărit o dată cu demisia senatorului Daniel Savu din PSD. Acesta și-a dat demisia din partid și va candida independent, dar conform surselor noastre, senatorul va fi sprijinit în lupta electorală de Sebastian Ghiță.

La alegerile pentru președenția PSD Prahova, Daniel Savu s-a retras pentru a fi candidatul partidului la primărie. La fel a făcut și la alegerile pentru șefia PSD Ploiești. Cu toate acestea, după sondajul făcut în interiorul partidului, Daniel Savu a pierdut candidatura în fața lui Cristian Ganea, actualul viceprimar cu atribuții de primar al Ploieștiului.

- Reclamă -

Senatorul Savu a devenit cunoscut după ce s-a aflat că în campania electorală din 2012 și-a căpătat renumele de ”senatorul tigaie” o porecla dată după ce acesta a distribuit în colegiul unde candida tigăi electoratului. Același lucru îl făcuse și Iulian Bădescu atunci când a candidat pentru Primăria Ploiești. Celebritatea senatorului a continuat datorită deselor apariții la postul de televiziune Antena 3.

Rămâne de văzut cum se vor împăca în cursa electorală cei trei (deocamdată) candidați independenți: Marius Fenechiu, Radu Popescu și Daniel Savu. Mai ales că acesta din urmă, după cum spuneam, îl are în spate pe Sebastian Ghiță.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Pai cum sa se descurce? Sint trei iepuri de culori diferite care se cred mai vulpoi! Daca la doi iepuri le stim culorile, galben-albasrru si rosu, la al treilea ne da cu virgula. Partea haioasa este ca anul asta alegerile locale seamana cu maratonul: alergi o singura data. Partea si mai distractiva este ca iepurii astia nu realizeaza lucrul asta. Dar stiti um se spune la unele maratoane: e bine ca ai participat! Ura si la gara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Bărbat lovit de mașină în Ploiești

Un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o stradă din Ploiești.Accidentul s-a produs în...
Sari la conținut