fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Timpul revanşei. CSM Ploieşti – HC Vaslui, mâine ora 18.00

Citește Și

- Reclamă -

Ritmul din din play – out îi obligă pe handbaliştii de la CSM Ploieşti la obţinerea unei noi victorii importante. Jocul de mâine, ora 18.00, din Sala Olimpia, cu HC Vaslui, nu le rezervă amfitrionilor decât varianta unui succes obligatoriu. Victoria s-ar constitui, la timp, şi într-o revanşă aşteptată după ce ploieştenii au cedat clar, în Moldova, la scor, 22- 36. „Aşa cum am mai spus, pentru noi, toate meciurile sunt ca nişte finale şi le abordăm ca atare. Că jucăm cu Vaslui sau Galaţi, suntem obligaţi să câştigăm, iar băieţii sunt conştienţi de acest fapt. Trebuie să câştigăm pentru a rămâne acolo, pe o poziţie favorabilă înaintea ultimelor etape, şi să evităm zona de pericol”,  a prefaţat partida coordonatorul secţiei de handbal masculin a clubului ploieştean , Ion Nicolae. Jocul de mâine îi va lăsa din nou în afara lotului pe Răzvan Farcaş şi Bogdan Năstase, ambii accidentaţi. Vestea bună vine de la revenirea lui George Stăncioiu care poate evolua după ce accidentarea suferită în partida cu Minaur nu s-a dovedit a fi gravă. Disputa cu vasluienii va fi arbitrată de Marius Pintea, din Cluj,  şi Marcel Sas din Bihor, în timp ce  observatorul FRH  este bucureşteanul Viorel Dobre.

Play-out, Etapa a VI-a

- Reclamă -

CSM Ploieşti – HC Vaslui

Danubius Galaţi – Energia Târgu Jiu

CSM Focşani – Minaur Baia Mare

- Reclamă -

Clasament play-out

  1. Energia Târgu Jiu – 31 puncte
  2. Minaur Baia Mare – 29 puncte
  3. CSM Ploieşti – 24 puncte
  4. Handbal Club Vaslui – 23 puncte
  5. CSM Focşani – 22 puncte
  6. Danubius Galaţi – 1 punct

Etapa a VII-a (miercuri, 11 mai): CSM Ploieşti – Danubius Galaţi (ora 18.00), HC Vaslui – CSM Focşani, HCM Minaur Baia Mare – Energia Tg. Jiu.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cum răspunde Bogdan Nica acuzațiilor lansate de Mihai Polițeanu

Mihai Polițeanu a anunțat în cadrul dezbaterii ziarului Incomod cu candidații la primăria Ploiești că va sesiza Agenția Națională...
Sari la conținut