fbpx
marți, mai 21, 2024
spot_img

Șina liniei de tramvai 101 este înclinată?! VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Reporterii ziarului Incomod au primit o filmare realizată zilele trecute pe strada Gheorghe Doja din Ploiești, la tronsonul liniei de tramvai 101 cuprins între zona Caraiman și intersecția BCR. Persoana care a realizat filmarea explică de ce consideră că șina liniei de tramvai este înclinată.

Pe filmare se observă cum doar 1 cm din șină este tocită, acela fiind și locul unde roata tramvaiului face contact cu șina, după cum explică autorul filmării. În rest, șina este ruginită, iar bărbatul spune că acest lucru înseamnă că roata nu face contact cu șina în acele locuri.

- Reclamă -

Dacă această teorie se dovedește a fi adevărată, consecințele ar fi unele extrem de grave. În primul rând, riscul ca tramvaiul să deraieze crește considerabil, astfel că viețile călătorilor ar fi puse în pericol. De altfel, sindicaliștii TCE (societatea care efectuează transport public în comun) spun de câteva luni bune că linia de tramvai 101 nu a fost făcută cum trebuie și că frecvent tramvaiele intră în reparații, tocmai din aceste motive.

„Noi așa am constatat, că șina este înclinată, de la BCR până la Școala „Sf. Vasile”. Până acum am refăcut de trei-patru ori bandajele la tramvaie pentru acea porțiune. Noi am solicitat Primăriei și Prefecturii să se facă o expertiză tehnică”, a declarat Ion Mișcă, liderul sindicatului TCE.

Posibilitatea realizării unei expertize tehnice a mai fost adusă în discuție și săptămâna trecută, când sindicaliștii TCE au participat la o ședință a consilierilor locali, în care au adus în discuție această posibilitate ca șina să fie înclinată pe anumite porțiuni. La momentul respectiv, aleșii locali au declarat că această verificare va fi realizată.

- Reclamă -

Contactat de reporterii ziarului Incomod, directorul TCE, Cristian Iancovici, a declarat că săptămâna viitoare se va decide dacă va fi realizată sau nu o expertiză tehnică.

„Vom avea săptămâna viitoare o discuție cu constructorul și cu reprezentantul Direcției Tehnice a Primăriei și vom hotărî dacă se va solicita o expertiză tehnică în sensul acesta. Știm despre ce este vorba, dar ne pronunțăm după ce vom avea această întâlnire”, a declarat Cristian Iancovici.

N.R.: Viceprimarul cu atribuții de primar Cristian Ganea nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Vezi mai jos video:

- Reclamă -

https://www.youtube.com/watch?v=O-Wi-O2pOdg&feature=youtu.be

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Dna/dra ILIE ,personal cred ca acest ION MISCA ,sindicalist de doi lei,doreste sa mareasca pretul biletelor de transport in comun !Si asa fiind cel mai mare din tara…Sa nu uitam ca ne tot ameninta cu greva generala ! Pana atunci poate domoleste haita de controlori parca anume angajati dupa marimea …cefei !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Procurorul Lucian Onea revine la DNA Ploiești. Curtea Supremă a anulat ordinul de revocare din funcția de procuror anticorupție

Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat ordinul de revocare din DNA a procurorului Lucian Onea, fostul șef...
Sari la conținut