fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img

FOTO Marii absenți de la depunerile candidaturilor PNL

Citește Și

- Reclamă -

Candidații PNL Prahova și PNL Ploiești și-au depus săptămâna trecută candidaturile.

În ambele cazuri, persoane cu funcții înalte în PNL au lipsit de la evenimente.

Primul și-a depus candidatura Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova, funcție pe care la ora actuală are interdicție să o exercite, printr-un control judiciar sub care a fost pus de DNA într-un dosar de corupție.

- Reclamă -

Cu un alai de primari alături de el, dar și parlamentari și alți de membrii de partid, Dumitrescu a mers la Biroul Electoral Județean pentru a depune candidatura și lista de semnături de susținere.

În fotografiile realizate la momentul depunerii candidaturii, se observă că de la eveniment a lipsit senatoarea Roberta Anastase, președintele PNL Ploiești.

După câteva zile, a venit rândul lui Bogdan Nica, alături de cei de pe lista de consilieri, să își depună candidatura pentru funcția de primar al Ploieștiului. De data aceasta, Roberta Anastase a fost prezentă, însă, a lipsit chiar Iulian Dumitrescu. De precizat că Bogdan Nica fusese prezent când Dumitrescu și-a înregistrat candidatura.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...