fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Aceasta este tânăra care a obținut cea mai mare medie la examenul pentru angajare în cadrul IJP Prahova

Citește Și

- Reclamă -

O tânără din localitatea Albești este cea care a obținut cea mai mare medie la examenul pentru angajare în cadrul Poliției Prahova. Este vorba despre Iulia Nan, care a reușit performanța de a obține nota finală de 9.7. Acesta va lucra în cadrul Postului de Poliție Valea Călugărească.

Nu este singurul candidat cu o notă atât de mare, pentru că alte 20 de persoane au obținut medii peste 9. Din păcate, dintre cele 46 de locuri scose la concurs de IGPR în Prahova, două au rămas neocupate. S-a întâmplat acest lucru din cauza condițiilor drastice impuse de organizatori, care au avut pretenția ca nota minimă pentru care un candidat putea fi declarat admis să fie minim 7 la scris și minim 6 la sport.

- Reclamă -

Dintre cei 44 de candidați, de acum angajați ai IJP Prahova, 18 sunt fete. Candidații au avut de susținut două probe: cele sportive și un test cu 60 de întrebări tip grilă din Codul Penal.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un fake-news care anunță case cu 2.000 de lei lângă Sibiu blochează activitatea unei primării: oameni din toată țara sună să cumpere 

O știre care apare constant pe rețele de socializare spune că în comuna Bruiu, primăria scoate la vânzare case...
Sari la conținut