fbpx
joi, mai 2, 2024
spot_img

Fotografia interzisă de Facebook care a împărțit internauții în două tabere

Citește Și

- Reclamă -

Facebook și-a cerut scuze după ce a interzis o fotografie cu un fotomodel supraponderal și a spus grupului feminist care a postat imaginea că „suprinde corpul într-o manieră indezirabilă”, relatează The Guardian. Mai mult, fotografia în care este surprinsă Tess Holliday a împărțit utilizatorii rețelei de socializare în două tabere: cei care susțin că promovează o imagine nesănătoasă și cei care spun că greutatea nu are nicio legătură cu starea de sănătate a unei persoane.

Scandalul a izbucnit după ce organizația feministă Cherchez la Femme a creat un eveniment pe rețeaua de socializare și l-a ilustrat cu fotografia lui Tess Holliday. Organizația voia să promoveze evenimentul pe rețeaua de socializare folosindu-se de această fotografie ca reclamă, însă Facebook a interzis imaginea și a transmis organizației că „încalcă regulile companiei privind publicitatea”.

- Reclamă -

După ce Cherchez la Femme a cerut explicații suplimentare, echipa de publicitatea a Facebook le-a transmis că fotografia încalcă „politica de sănătate și fitness” a rețelei de socializare.

Citește mai departe aici!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Închiriere pe termen lung sau achiziție flotă? Află care este soluția ideală pentru firme

Un automobil, fie că vorbim de mașină de oraș pentru deplasări în interes de serviciu sau un vehicul comercial,...
Sari la conținut